Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Καλημέρα!!!Επιτέλους ήλιος...καιρός για περπάτημα(4km) και να μην ξεχνάμε και το πλυντήριο...(ουφ )...Διαβάζοντας σήμερα έπεσα πάνω σε ένα κουκλίστικο blog  που έχει "τον ροζ διαγωνισμό"!!Ε!!Τι κρίμα που δεν το βρήκα νωρίτερα...μια ροζ, τελείως όμως,σαν εμένα είναι δυνατόν να μην πάρει μέρος??Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φτιάξω κάτι οπότε πάμε ΚΟΥΝΕΛΑ!!!!!Μόνο να ήξερα αν το κάνω σωστά αυτό...θα δείξει.......

8 σχόλια:

  1. Αχ τι ομορφούλιιιιι! Κουκλάκι τέλειο! Πολύ χαίρομαι που βρίσκω κάποια να μοιραζόμαστε ο ίδιο χόμπυ! Για ματάκια εγώ χρησιμοποιώ απλές μαύρες χάντρες σε διάφορα μεγέθη πολύ καλά ραμένες. Μάλιστα τις αγαπημένες μου τις είχα πάρει από την Ξάνθη, φαντάζομαι και στην Αλεξανδρούπολη θα έχετε χανδρομάγαζα! Έχω παραγγείλει και ματάκια κουμπωτά από το ίντερνετ αλλά δε μου αρέσει που πρέπει να τα βάζεις πριν τελειώσεις το κουκλάκι, έτσι δεν ξέρεις που θα μπουν ακριβώς. Τα πήρα από εδώ αν θες να δοκιμάσεις:
    http://www.etsy.com/listing/87563559/plastic-eyes-craft-eyes-safety-eyes
    Αν έχεις ξανακάνεις το σχέδιο και ξέρεις που θέλεις να βάλεις τα ματάκια είναι φανταστικά και δίνουν φοβερό αποτέλεσμα! Αυτα! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή! ΦΙλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πάρα πολύ...ήταν το πρώτο μου...τώρα τα κάνω λίγοοοοοο πιο όμορφα αν και έχω θέμα με το στόμα αλλά βρήκα ένα καινούριο σχέδιο και λέω να το δοκιμάσω.Έχεις δίκιο για τα κουμπωτά τα δοκίμασα...δεν μου άρεσαν!Ευχαριστώ για την ιδέα με τις χάντρες θα πάω Κομοτηνή Παρασκευή που ξέρω μαγαζιά να πάρω!!!φιλιά πολλά και εγώ χάρηκα !!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!το πρώτο ήταν το καημένο.....μετά του έκανα και ένα αρσενικό να χει παρέα!!!!!φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια, ζηλεύω εσένα και τη Vivika που φτιάχνετε τόσο τέλεια πραγματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Sophia...είσαι πολύ ευγενική..καλά δεν συγκρίνομαι με την Vivika...έχω ακόμηηηηηηηηηηηηη πολύ δρόμο....Καλημέρα και πολλά φιλάκια από τον Βορρά!!

      Διαγραφή
  4. Είδα την κουνέλα σου στο Ροζ διαγωνισμό και πέρασα να τη γνωρίσω από κοντά. Είναι πολύ γλυκιά! Τώρα που έγινε η κλήρωση πάμε για άλλες δημιουργίες! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!Το πρώτο μου ήταν η καημενούλα!!!!!Καλό μήνα!!

      Διαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...